Steun YUA

De kansen en arbeidsperspectieven die studenten hier in Nederland hebben zijn voor veel studenten in het buitenland een verre toekomstdroom. YUA ondersteunt jongeren in cultureel ondernemerschap. In 2011 opende Kriterion Sarajevo (Bosnië en Herzegovina) haar deuren en na het succes van dit project is YUA nu aan de slag gegaan in Monrovia (Liberia) en Ramallah (Palestina).

Gelooft u ook in de kracht en potentie van jongeren? Steun dan Stichting YUA.

Met uw bijdrage kunnen we jong talent een kans geven hun dromen te verwezenlijken. Alle steun helpt! Door aan YUA te doneren draagt u op een directe manier bij aan het realiseren van onze verschillende projecten.

ANBI
Stichting YUA is door de belastingdienst aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI), waardoor uw gift fiscaal aftrekbaar is. Zie voor meer informatie de website van de belastingdienst.

Gegevens

Stichting Young Urban Achievers gaat vertrouwelijk en zorgvuldig met de gegevens van onze donateurs om. Lees hierover meer in onze privacyverklaring.

Eenmalig doneren?
Eénmalig via iDeal doneren is ook een mogelijkheid.

EENMALIGE DONATIE

Machtigen? Vul dan het onderstaande machtigingsformulier in.

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsel
Achternaam
Postcode
Huisnummer
Toevoeging Huisnummer
Straat
Plaats
Geboortedatum
?
dd/mm/yyyy
Emailadres
Maandelijks Donatiebedrag
Ander bedrag
Rekeningnummer
?
Vul hier uw volledige IBAN nummer in
Vul aub code in
Vul aub code in
?
Wij willen zeker weten dat we met een enthousiaste donateur te maken hebben. We proberen hiermee allerlei rare software te weren.