Update april

Na alle euforie en het vieren van het resultaat van onze crowdfunding was het de afgelopen maanden tijd om de handen uit de mouwen te steken. Wij hebben inmiddels alle rewards verwerkt en deze zijn de deur uit! De rest van de crowdfunding rewards worden opgehaald in Monrovia tijdens het bezoek dat Ema en Marthe in juli gepland hebben. Tijdens dit bezoek zullen Pandora, Eddie, James, Hawa en Jackie van Kriterion Monrovia door middel van trainingen helemaal klaargestoomd worden voor de opening van de bioscoop. Ook onze partners van Engineers Without Borders zullen in juni afreizen naar Monrovia voor het ontwerpen van het pand.

In Monrovia is er in de tussentijd natuurlijk ook niet stil gezeten en zijn er diverse evenementen georganiseerd in aanloop van de opening. Zo was er op 8 maart een International Women’s Day screening waarbij diverse sprekers spraken en discussieerden over vrouwenrechten en -emancipatie in Liberia. Ook werd er op 23 februari een community screening avond georganiseerd die in het teken stond van mensenrechten.

?Automatisch op de hoogte blijven over Kriterion Monrovia en de andere YUA-projecten? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief die om de paar maanden wordt verstuurd.